Keräysehdot

 

Ehdot

Seuraavat ehdot koskevat kaikkia varainkerääjiä ja tuki.sydanlapsetja-aikuiset.fi -verkkosivun kautta tehtyjä lahjoituksia. Verkkosivu ja siihen liittyvät palvelut mahdollistavat lahjoitukset ja varainhankinnan seuraavalle taholle:

Sydänlapset ja -aikuiset ry 
Oltermannintie 8, 00620 HELSINKI 
p. (09) 7527 5275 
tuki(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi
Rahankeräyslupa
Poliishallituksen myöntämä rahankeräyslupa RA/2018/912, voimassa 1.1.2019 - 31.12.2020 koko maassa lukuunottamatta Ahvenanmaata. 
Yhdistyksen digilippailla kerätyt varat ovat rahankeräyslain ja -luvan alaista toimintaa. Kerätyt varat käytetään 1) sydänvikaisten lasten, nuorten, aikuisten sekä heidän läheistensä tukemiseen, 2) sydänvikaisten lasten, nuorten ja aikuisten sekä heidän läheistensä kuntoutus-, leiri-, harrastus- ja virkistystoiminnan tukemiseen valtakunnallisesti ja alueellisesti, 3) tiedotustoimintaan, 4) synnynnäisesti sydänvikaisten hoidosta vastaavan hoitohenkilökunnan tukemiseen sekä 5) jäsenhuoltoon ja sen kehittämiseen lahjoittajien valinnan mukaisesti.
Hyvityspyynnöt

Mikäli olet tehnyt virheen lahjoituksessasi tai muutat syystä taikka toisesta mieltäsi, kunnioitamme hyvityspyyntöäsi. Palautamme lahjoituksesi 14 päivän kuluessa lahjoituksestasi näin halutessasi. Hyvityksen pyytämiseksi sinun tulee lähettää kuitti lahjoituksesta osoitteeseen tuki(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi. 

Lahjoitukset 

Maksu onnistuu kaikkissa verkkopankeissa. Toistaiseksi luottokorttimaksut eivät ole toiminnassa. Verkkomaksujärjestelmänä hyödynnetään Chekcout-järjestelmää. 

Tuki

Mahdolliset tukipyynnöt tulee ohjata osoitteeseen tuki(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi 

Käyttäjää koskevat säännöt

Verkkosivuja ja siihen liittyviä palveluita tulee käyttää vastuullisesti, hyvien tapojen mukaisesti ja laillisella tavalla. Erityisesti muun muassa

  1. Verkkosivulle tai siihen liittyviin palveluihin ei saa toimittaa loukkaavaa, seksuaalista tai rasistista sisältöä. Tämä koskee myös valokuvia. Verkkosivua ei muokata aktiivisesti, mutta pidätämme oikeuden poistaa tai muokata verkkosivulle tai siihen liittyviin palveluihin lähetettyä sisältöä oman harkintamme mukaan ilman erillistä ilmoitusta, huolimatta siitä, onko sisältö jonkun kolmannen osapuolen näkökulman mukaan loukkaavaa, seksuaalista tai rasistista. Jos havaitset tällaista sisältöä, pyydämme sinua lähettämään aiheesta sähköpostia: tuki(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi.
  2. Jos laadit varainhankintasivuston, on sinun vastuullasi varmistaa, että sivustolle lataamasi sisältö ei ole tekijänoikeudella suojattua. Korostamme tarkkuutta erityisesti valokuvien osalta. Tekijänoikeussuojatun sisällön käyttämiseksi tarvitset tekijänoikeuden omistajan luvan. Varaamme oikeuden poistaa henkilökohtaisilta varainhankintasivuilta kuvia, valokuvia tai kopioita harkintamme mukaisesti ja ilman erillistä ilmoitusta, mikäli niihin liittyvästä tekijänoikeudesta on epäilyksiä. Jos epäilet tekijänoikeusrikkomusta tuki.sydanlapsetja-aikuiset.fi -sivustolla, lähetä sähköpostia osoitteeseen tuki(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi
  3. Et saat poistaa tai muuttaa mitään verkkosivulla olevaa sisältöä muutoin kuin omaa varainhankintasivuasi koskien.

Käyttäjänä et myöskään saa:

- ilmoittaa väärää henkilöllisyyttä tai väärää yhteistyötä muun henkilön tai organisaation kanssa;

- käyttää verkkosivua roskapostin tai "spämmin" lähettämiseksi ihmisille, jotka eivät haluat vastaanottaa sähköpostia sinulta;

- käyttää verkkosivua kyselyiden, arvontojen, kilpailujen, pyramidihuijausten ja ketjukirjeiden järjestämiseen ja lähettämiseen;

- häiritä tai keskeyttää palvelua/palveluita tai palveluun liittyviä verkkoja tai tuottaa järjestelmäämme tietokoneviruksia (mukana lukien muunnelmia tai vastaavaa haitallista koodia tai ohjeita). Varaamme oikeuden poistaa minkä tahansa sisällön ilman erillistä ilmoitusta, jos yllä olevia sääntöjä on rikottu.

Yksityisyys

Käytämme sivustolla evästeitä. Keräämme evästeillä käyttäjätietoja selainversiosta, kellonajasta ja sivustolla vietetystä ajasta sekä käydyistä sivuista. Tämän verkkosivuston kautta antamasi henkilötiedot säilytetään luottamuksellisesti. Kun annat lahjoituksen, voit halutessasi tehdä sen myös nimettömänä. Tällöin nimeäsi ei julkaista lahjoituksen antaneiden seinällä. Tietoja ei myöskään paljasteta tai luovuteta kolmansille osapuolille ilman suostumustasi.