Elämysleiri

Sydänperheiden elämysleiri tarjoaa osallistujilleen ainutlaatuisia ja hienoja kokemuksia yhdessä muiden sydänperheiden kanssa. Elämysleirin tavoitteena on tarjota erityisesti sydänlapselle mahdollisuus löytää erilaisten elämysten kautta itsestään uusia puolia, vahvuuksiaan ja onnistumisen kokemuksia. Sydänlapsi tulee huomaamaan, että sydänviasta huolimatta hän voi ja pystyy tekemään monia hauskoja asioita.

Elämysleirin ohjelma on huomattavasti vapaamuotoisempaa kuin sopeutumisvalmennuskurssin ohjelma. Elämysleirillä ei ole luentoja, mutta muunlaista tekemistä on paljon! Leirillä ei ole lastenhoitoa, vaan koko leirin ajan perheenjäsenet ovat yhdessä ja pääsevät näin kannustamaan ja auttamaan toisiaan selviytymään haastavissa mutta hauskoissa tehtävissä. Leirin tavoitteena onkin tarjota mahdollisuus perheen yhdessäololle ja mielekkäälle yhdessä tekemiselle. Myös muiden sydänperheiden tapaaminen ja vertaistuki on isossa roolissa tällä leirillä. Illanvietot tarjoavatkin tilaisuuden kokemusten jakamiseen. 

Elämysleiriin kohdennetulla lahjoituksella mahdollistat monenlaisia elämyksiä ja kokemuksia sydänlapsille ja heidän läheisilleen. Elämysleiri rahoitetaan pääasiassa lahjoitusvaroin sekä yhdistyksen omalla rahoituksella. 

 

Aktiiviset keräykset